måndag 8 november 2010

jobbarN^

Sjuuukt vad man ligger i just nu. Jobbade mån-fre förra veckan (v.43) sen vare ju möte typ hela helgen. För att sedan jobba mån-sön denna veckan (v.44),då jag är så snäll och tar 2 extrapass under helgen. Nu när vecka 45 drar igång så har chefen landat på Teneriffa vilket betyder att vi som är hemma får jobba järnet ! Jobbar visserligen bara 4 dagar denna veckan men passen är 8, 10, 11 och 13 timmar långa så det blir lite jobbigt ändå.

Var ju på bio med min käre vän Mattias igår. Blev ju till att titta på Due Date. Riktigt skön rulle var det, när man väl fick sätta sig tillrätta. För när vi kom dit så satt det förstås folk på våra platser. Men snälla pojkar som vi är så ville vi inte krångla och satte oss på andra kanten. Men självklart så kommer det folk 10 minuter in i filmen och ska ha just dom platserna vi sitter på. Vi går tillbaka och säger lite fint att dom satt på våra platser. Självklart hade dom spritt ut sina grejer så vi var snälla och tog 2 kantplatser. Alltså fick vi inte ens sitta bredvid varandra. Men sånt är livet.


Har även beställt lite filmer. Eller lite och lite. Blev närmare 40 st och gick på ca 1300 kr ! Så nu när man har fått lite ordning på rummet så är det ju dags att bara chilla och kolla på film ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar